Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 28. marts 2014
Purre med bacon
Dette er en gjenganger her i huset, ihvertfall for min del! SÅ farlig godt. Men er ikke alt som har bacon i det?;)
For tilbehør eller hapsere til 2 trenger du:
1 purre, gjerne av ok størrelse
4-5 skiver bacon
Del purren opp i mindre biter, og snurr baconstykkene rundt dem.
Stekes på panne, grill eller i ovn til baconet er sprøtt.
I ovnen tar det rundt 15 minutter ved 200 grader, og litt mindre tid på grill eller i panne.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hei
SvarSletFor en kjempefin ide , skal prøves veldig snart :-)
Man kan aldri gå galt i hus med bacon, og jeg ELSKER purre:)
Slet