En gang i blant føler kjæresten seg riktig inspireret, og dette er så hva vi fikk til middag en slik dag;) Da vi tidligere hadde besøkt Memphis Roadhouse fikk han noe som het Bourbon Corn - så det skulle da klart prøves av;)
For middag for 3-4 trenger du:
1 løk - finhakket
1/2 grønn paprika - finhakket
3 fedd hvitløk - knust
75 g smør
1 boks mais (av de store)
1 dl whiskey
2 dl fløte
7-8 poteter
Olje
Salt
Pepper
5-6 små steaks a 75 gram hver
Salt
Pepper
Sett potetene over for å koke, og gå så videre til maisen imens de koker.
Smelt smør i en gryte, og tilsett så løk og hvitløk. La det sautere i et par minutter, og tilsett så paprika. Fortsett videre i et par minutter, og tilsett så maisen. La det så "sauteres" (det finnes nok et bedre ord her for det;)) i rundt 2 minutter mer. Ha whiskey og fløte opp i gryten, og skru så ned for varmen. La det simre og småkoke inn til resten av maten er klar.
Dette kan lett ta 30-40 minutter ved 200 grader, så maisen kan riktig stå og hygge seg!
Når du kan se at potetene har startet å få en smule farge, gjør du kjøttet ferdig.
Dryss godt med salt og pepper på de små biffene, og gi dem en hurtig omgang på grillen til de er gjennomstekte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar