søndag den 24. maj 2015

Ostebollebrød


Jakten på det perfekte brød slutter nok aldri - og jeg har jo (også) lett etter et brød som kan ligge i fryseren! Og det kan dette, helt bestemt! 
Det er litt dyrt å lage - men jeg fikk altså 28 skiver ut av oppskriften, så ikke la det forskrekke deg for mye! Jeg spiser også kun 2 skiver på en gang, så det går i lengden!
Det smaker ekstra godt etter en liten tur på brødristeren før spisetid!

For et brød - 28 tynne skiver, trenger du:

8 dl revet ost (480 gram) - gjerne godt blandet
8 egg
3,5 ss FiberHusk
6 ss Pofiber

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og la dem stå og trekke i omtrent 10 minutter. Imens setter du ovnen på 200 grader, lar den varme opp og finder frem en brødform. Smør brødformen eller ha bakepapir i den, og når ovnen er varm, heller/presser du deigen opp i formen. Den skal være litt "bastant". 
Stekes ved de nevnte 200 grader i 40 minutter - og tas ut til avkjøling. Når den er kjølet ned, skjæres brøder i tynne skiver, legg matpakkepapir mellom og frys dem!
Ta opp skivene om aftenen om de skal ligge i kjøleskapet, eller om morgenen om de "bare" skal ligge i sekken til matpakken!

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...