Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 7. december 2013
Ridder-egg
Dette er måten kjæresten er vokset opp med at spise egg på når det står på bløtkokt egg - og det vil han da gjerne videreføre!
Det er ikke så ofte vi har egg til mat - og spesielt ikke i ukedagene, MEN, når det først skjer og vi samtidig har lyst brød i hus, er han ikke vanskelig å be opp;)
Du trenger:
Blødkokte egg
Salt
Pepper
Lyst brød
Smør
Knekk toppen av så eggeplommen kommer til syne, og dryss til salt og pepper over. Smør godt med smør på brødet, og skjær det opp i tynne strimler. Dypp så strimlene opp i egget - og nyt det!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar