Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 4. december 2013
Salat med spicy kjøttboller
Mm.. Jeg får salat, kjæresten får kjøttboller, og lillepiken for saus. Dette er da den perfekte middagen her i hus;)
For middag for 3 trenger du:
Babyleaves
Agurk
Tomat
Løk
Pinjekjerner
Paprika
En eller annen sauserest fra kjøleskapet
25 g smør
1 løk
2 kinesiske hvitløk
1 ss soltørret tomat
1 lille håndfull frisk basilikum
300g hakket oksekjøtt eller kjøttdeig
1 ss oregano
1 ts salt
1 ts pepper
2 dryss spisskommen
1 ts paprikapulver
1 drys chilipulver
Start med å snitte eller rive løken, og snitt hvitløket fint. Smelt smør på en panne, og stek løk og hvitløk til det er gyldent. Ta det av varmen, og la det kjøle ned.
Hakk soltørrede tomater og basilikum fint, og bland det godt sammen med kjøttet og alle krydderiene. Bland i løk og hvitløk helt til slutt. Forme små kjøttboller ut av dem.
Stekes i smør på en panne, eller i ovnen ved 200 grader i en 6-10 minutter.
Serveres med en fin salat, og en sauserest fra kjøleskapet;)
Etiketter:
Agurk,
Babyleaves,
basilikum,
Chilipulver,
hvitløk,
Kjøttboller,
Kjøttdeig,
løk,
oksehakk,
oregano,
Paprika,
Paprikapulver,
pepper,
pinjekjerner,
Salat,
salt,
Smør,
Soltørret tomat,
Spisskummen,
Tomat
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar