Etter en middag er det nesten alltid litt rester igjen - jeg er konstant redd for å ha litt for lite mat;) Og så hjelper det jo heller ikke at lillepiken er så uforutseelig som hun er. Av og til spiser hun et stykke pizza - andre ganger kjører hun 1,5 hel pizza ned. Så det er litt vanskelig å beregne til tider!
Denne gangen hadde vi litt bønnesalsa igjen etter en middag tidligere på uken - så når fredag kom og det var på tide å rydde litt i kjøleskapet, fikk denne lov til å komme på pizzaen! Og det kan sagtens lages en anden gang, også uten at det faktisk er rester involveret;)
For 1 pizza trenger du:
Pizzabund - 1/4 av denne
Bønnesalsa
Osterester - jeg hadde norvegia, mozzerella og cheddar
Rull pizzadeigen ut, og topp med restene av bønnesalsaen. Topp med godt blandede osterester - og stekes så ved 225 grader i en 7-9 minutter, til osten er gylden!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar