Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 26. december 2013
Valnøtter i honning
Nå er jeg ikke den største ostespiser - men jeg finder da litt etter litt oster jeg kan spise. Det er blandt andet en fra Arla Unika - nemlig en modnet Havarti jeg er helt vill med! Så litt etter litt kommer det jo;)
Uansett, til ost hører det jo litt søtt tilbehør til, ihvertfall for meg - og det er ikke alltid druer eller bananer kan dekke lysten for meg! Så er det godt at det ikke er så vanskelig å trylle frem litt deilig tilbehør!
For 2 små glass trenger du:
100 g valnøttekjerner
Nok akasiehonning (1,5-2dl)
Start med å ha alle valnøttekjernene opp på en bakeplate, og stek dem ved 170 grader i rundt 7 minutter. Du vil kunne lukte når det er ferdig. La dem avkjøle, og hakk dem grovt.
Fordel nøttene i to glass, og fyll på med honning til nøttene er akkurat dekket. Lukk lokket godt igjen - og spar det til neste gang der skal spises ost!
Ps: Det smaker UTMERKET som topping til skyr eller på grøten også;)
Etiketter:
Akasiehonning,
gave,
Pålegg,
Valnøttekjerner,
Valnøtter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar