Her i vintertiden er det ikke noe bedre enn det å spise suppe - om du spør et par av oss her hjemme! Man får masser av grønt inn, krever kun 1 gryte (2 her til eggene), går forholdsvis hurtig (om man ikke glemmr tiden), det varmer og smaker fantastisk!
Med litt trist grønt fra skuffen, og en god klatt mascarpone er det bare å anbefale det!
2 bokser tomat
Litt salt1-2 ts spisskumen
3-5 dl vann
1 paprika
1 løk
1 håndfull purre
2 ss mascarpone
3-6 egg
Ha en gryte med litt vann, og kok det opp. Ha eggene oppi når vannet koker - og la dem bli i det kokende vannet i 8 minutter eller så, til de er perfekt kokt!
Ha alle ingrediensene untatt mascarponen opp i gryten, og la det hele koke opp. Blend det hele med en blender, og la det koke litt videre. Ha opp i mascarponen, la det småkoke i rundt 5 minutter til den er smeltet - og server!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar