Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 4. april 2014
Bringbærskyr med knasene gresskarkjerner
Ny hverdag, ny frokost? Det virker ihvertfall slik med mengden av dem jeg får postet nå for tiden! Men det er da ikke nødvendigvis en dårlig ting? Jeg er sikker på at det er flere enn meg som er ganske så fantasiløse klokken lort om morgenen!
For en porsjon trenger du:
150 g skyr
75 g frosne bringbær
1/2 banan, gjerne godt moden
Litt gresskarkjerner
Litt solsikkekjerner
Litt frysetørrede bringbær (eller tilsvarende)
Rist gresskarkjerner og solsikkekjerner på en tørr panne til de begynner å "poppe", og legg dem så til sides.
Ha skyr, bringbær og banan opp i en skål, og kjør det på stavblenderen til du har en jevn masse.
Helles over i en skål, toppes med de ristede kjernene samt litt frysetørrede bær.
Etiketter:
Banan,
Bringbær,
frokost,
Frysetørret bringbær,
gresskarkjerner,
Morgenmad,
Skyr,
Solsikkekjerner
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar