mandag den 28. april 2014

Nachos med 2xost og kjøttsaus


Nachos er en favoritt her i hus, både som snacks av den litt usunne slags og middag. Forskjellen på snacks og middag er vel hovedsakelig at middag har kjøtt på, snacks har ikke. Sånn grovt sagt.


For en hurtig omgang nachos trenger du:

1-2 poser chips, avhengig av størrelsen
100 g revet mozzeralla
100 g revet cheddar
2-3 vårløk

250 g oksehakk
Olje til steking
Tacokrydder
1 boks hakket tomat, drenet

Start med å tenne ovnen på 200 grader, og begynn å brune kjøttet sammen med krydderet i en gryte eller stekepanne. Samtidig vender du det hakkete tomaten opp i en sil, og lar det hygge seg der. Hjelp eventuelt til med en skje for å få det til å gå litt fortere;)
Ha tomatene over når kjøttet er blitt brunt, og la det får et fort oppkok.

Fordel chipsen ut over en bakepapirkledd langpanne, og fordel kjøttsausen over der igjen. Topp med ost og vårløk, og gi det akkurat nok tid i ovnen til osten er smeltet!

Serveres med det du finner av grønt i kjøleskapet, og litt dip!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...