Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 6. april 2014
Greenie med blomkål og banan
Nok en utgave eller bud på frokost - men så nærmer det seg også slutten! Jeg har (som det nok er bltit gjettet;)) vanskeligheter med å bestemme meg for mat om morgenen - og er forholdsvis impulsiv også!
En greenie er jo i prinsippet bare en "grønn" smoothie, med grønnsaker og knapt så mye frukt - og det er også en ypperlig måte å få i seg litt mere grønnsaker på! Jeg er sikker på at det er flere enn meg som har problemer med å få i seg nok grønnsaker!
For et glass trenger du:
1 liten håndfull frossen persille
1 liten håndfull frossen spinat (som flag, ikke en "klump")
1 godt moden banan
1-2 små "blomster" blomkål
1/5 squash (ypperlig måte å bruke opp rester på!)
Litt vann
Ha det hele i en dyp skål, og tilsett eventuelt litt vann helt fra start. Bruk stavmikseren, og blend det til du har en jevn, og drikkbar smoothie. Juster eventuelt med litt mere vann underveis.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar