lørdag den 12. april 2014

Texmexlaks med hytteosteggerøre


Puha, det var mange lange ord i et strekk. Men så var det også flere "unormale" blandinger. Kan allerede starte med å si at jeg spiste kun halvparten av eggerøren, så kutter oppskriften ned til det. Man skal da gjerne kunne spise opp det hele - det er slett ikke alle som er så god til det med rester som jeg er;)


For en omgang middag trenger du:

1 laksestykke
1,5 ss grov panko
Litt paprikapulver
Litt salt
Litt hvitløkspulver
Litt chilipulver
Litt pepper
1 ss olivenolje

1/3 brokkolihode

75 g sjampinjonger
1 ss smør
Litt salt

1 egg
1-2 ss hytteost
Gressløk
Smør
Salt

Bland rasp godt sammen med paprika, salt, hvitløkspulver, chilipulver og pepper. Tilsett oljen og rør det godt sammen. Legg laksestykket i en ildfast form, og fordel toppingen over. Bakes ved 180 grader i rundt 15 minutter.

Skjær brokkoliet opp i mindre, mundrette stykker, og la det få rundt 1 minutter i kokende, salt vann, før du tar dem fra og skyller dem godt under kaldt vann.

Skjær sjampinjongene opp i mindre stykker, og stek dem ved lav til mellom varme i smeltet smør. Dryss litt salt over.

Ha egg, hytteost, salt, smør og egg opp i en gryte, og rør det godt sammen under oppvarming. Det vil virke litt klissete underveis, men det er jo sånn det er når man har ost med i en gryte. Tilsett gressløket helt til slutt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...