Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 13. april 2014
Blendet yoghurt med jordbær og banan
Etterhånden som jeg blir eldre, får jeg mindre og mindre lyst til de sukkerfylte ferdigyoghurtene. Bevares, jeg spiser dem altså av og til - men slett ikke i den omgang som jeg før gjorde! Her det siste stykke tid har jeg blendet dem selv, nesten til en slags tykk smoothie. Men det er altså yoghurt. Med smak. Og godt modne bananer er da med til nesten å gjøre yoghurten en tann for søt! Men også kun nesten...
For en porsjon yoghurt trenger du:
1,5 - 2 dl yoghurt naturell
1 godt moden banan
2-3 jordbær + 1 til topping
Litt vanilje
Havregryn, 4korn etc til topping
Ha yoghurt, banan, jord og vanilje opp i en beholder, og kjør det hele med stavmikseren til det hele er en jevn masse.
Topp med gryn og et jordbær i biter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar