lørdag den 19. april 2014

Kremete pasta med kylling, bacon og sjampinjong


Her i påsken går det fremdeles i hverdagsmat og matplan - jeg tror ikke vi er med til å sette de store handlerekordene. Dog er det mere tid til hygge, og det å spise en fin frokost sammen - det er jo ikke så mye av det i hverdagen!
Dette er en meget simpel og hurtig rett - og knapp så sunn - men det er jo heller ikke alltid målet!


For mat til 3 trenger du:


1 pakke bacon i tern
1 løk
1 kyllingfilet
2 sjampinjonger
Olje til steking
1 kinesisk hvitløk
2 dl fløte
3 egg
1-2 håndfuller parmesan
Nok pasta;) (nok en 300-400g her i hus)

Start med å sette en gryte vann over for å koke, og kok opp pastaen etter anvisning på pakken. Sett det så til sides for senere bruk.
Gå så videre med å skjære baconet opp om det ikke kommer i terninger, og stek det sprøtt på pannen. Legg det så til sides.
Skjær kyllingfileten opp i små terninger, finhakk løket og del opp sjampinjongen i mindre biter. Stekes i olje til det har fått fin farge, og tilsett så baconet.
Press hvitløket direkte opp i pannen, og svits det forsiktig videre. Pisk fløte, egg og parmesan sammen.
Hell pastaen opp i stekepannen, og hell så eggeblandingen over. Rør det hele godt sammen, og server!

2 kommentarer:

  1. Det var utrolig godt! Namnam, jeg brukte fersk pasta, pleier å bruke det når jeg først skal lage noe litt finere enn spagetti med ketchup:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Fersk pasta er alltid litt ekstra luksus ;)

      Slet

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...