Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 11. april 2014
Brunchyoghurt med honning
For et par år siden arbeidet jeg i et resturant og cafe-kjøkken, som en fin liten hjelper. Og hjelper i slike kjøkken har megaspennende oppgaver! I løpet av de 6 månendene jeg arbeidet der skrelte jeg rundt 1 tonn gulerøtter, rundt et halvt tonn selleri og minst et par-tre tusen hamburgere. Bare for å nevne litt! (Og jeg kan den dag i dag fremdeles godt li' å skrelle gulerøtter!)
En annen av mine "oppgaver" (for det var jo det det var.. Ikke mye tenkning der i gården) var å gjøre klar yoghurten for det ene husets brunch. Og jeg skal love deg det smakte godt. Farlig godt faktisk. Og farlig simpelt!
For 1 porsjon trenger du:
1,5 dl yoghurt naturell
1 ss akasiehonning
1-2 ss müsli av eget valg.
Finn frem et glass, og start med yoghurten. Hell honningen over. Topp med müsli. Spis!
Etiketter:
Akasiehonning,
frokost,
lunsj,
Müsli,
Yoghurt naturell
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mmm :D Dét ser dælme godt ud!
SvarSletSimone
Microcut.dk