torsdag den 10. april 2014

Baconkledd kylling med bønnefritter og parmesansaus


Etter at jeg kom forbi parmesansausen inne på Fotballfrues side for et stykke tid siden, har jeg hatt lyst til å lage sausen - men det skulle liksom også være litt mere mat til det enn kun saus! Resultatet ble dette - ganske så vellykket om jeg må si det selv;)


For middag til 3 trenger du:

3 små kyllingfileter
Salt
Pepper
Evt: Olje til steking
3 skiver bacon

400 g bønner fra frost
2 ss olivenolje
Salt

En god del cherrytomater

2,5 dl creme fraiche
100 g parmesan
Sitronsaft
Salt
Pepper


Start med å sette ovnen på 200 grader, og bland sammen bønner, olivenolje og salt. Fordel det på en bakepapirkledd plate, og stek det rundt 30 minutter. Vend dem underveis.

Dryss salt og olivenolje over cherrytomatene, og stikk dem inn i ovnen også, disse skal ha rundt 15-20 minutter.

Varm litt olje på en panne, og dryss litt salt og pepper på kyllingfiletene. Tre baconskiven rundt kyllingen, og brun den hurtig av på pannen. Ha dem så i et ildfast fat, og gi dem rundt 15-20 minutter i ovnen.

Ha creme fraiche (jo fetere jo bedre) opp i en gryte sammen med den revne parmesanosten, og varm det sakte opp til det hele er smeltet. Smak til med salt, pepper og sitronsaft

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...