Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 26. april 2014
Stekt tomat med feta
Kombinasjoen av tomat og feta i en salat er fantastisk - men hva gjør man så når tomaten er virkelig godt moden og veldig kjedelig? Det er ihvertfall en realitet her i hus engang i blant;)
Dette var en fin måte å komme det til livs på - og godt var det også;)
Finn frem:
Et par tomater
Litt fetaost
Litt olivenolje eller annen olje til steking
Skjær toppen av tomatene, og uthul dem, men for eksempel en skje. Skubb fetaosten ned i tomatene, og fordel dem i en ildfast for med litt olje i bunnen.
Stekes ved 180-200 grader til tomatene "sprekker" og det ser litt grisete ut.
Og ikke kaste det du skjærte av tomatene - jeg brukte mitt i eggerøre - det var ikke mindre enn fantastisk!
Etiketter:
Feta,
Olivenolje,
tapas,
Tomat
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar