Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 5. april 2014
Torskepakke med squash, paprika og masser av chili
Fiskepakker er sånnsett nesten den beste oppfinnelsen som fins - og så lite oppvask det blir om du bestemmer deg for å lage alt i selve pakken;) Nå hadde jeg veldig lyst til å bruke opp soppene jeg hadde i kjøleskapet, da de hadde sett bedre dager, men det er da heller ikke nødvendigvis en dårlig ting. Jeg ELSKER stekt sopp....
For en omgang middag trenger du:
1 stykke torskeloin
Salt
15 g smør (1 ss)
1/4 squash
1/2 snackpaprika
Chiliflager
Hvitløkspepper
100 g sjampinjong
Smør til steking
Salt
Hvitløkspepper
Finn frem litt sølvpapir, og legg torskestykket opp i pakken. Dryss litt salt over, og legg over smørret.
Skjær squash og paprika opp i mindre biter, og fordel det rundt i pakken. Avslutt med hvitløkspepper og chiliflager.
Stekes ved 200 grader i rundt 15-20 minutter, sjekk eventuelt underveis.
Skjær sjampinjongen opp i mindre biter, og smelt smørret i en panne. Ha sjampinjongen oppi, dryss over salt og hvitløkspepper, og stek det i rundt 10 minutter på lav varme.
Etiketter:
Chiliflager,
fisk,
Hvitløkspepper,
salt,
sjampinjong,
Smør,
Snackpaprika,
Squash,
torsk
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar