lørdag den 5. april 2014

Torskepakke med squash, paprika og masser av chili


Fiskepakker er sånnsett nesten den beste oppfinnelsen som fins - og så lite oppvask det blir om du bestemmer deg for å lage alt i selve pakken;) Nå hadde jeg veldig lyst til å bruke opp soppene jeg hadde i kjøleskapet, da de hadde sett bedre dager, men det er da heller ikke nødvendigvis en dårlig ting. Jeg ELSKER stekt sopp....


For en omgang middag trenger du:


1 stykke torskeloin
Salt
15 g smør (1 ss)
1/4 squash
1/2 snackpaprika
Chiliflager
Hvitløkspepper

100 g sjampinjong
Smør til steking
Salt
Hvitløkspepper

Finn frem litt sølvpapir, og legg torskestykket opp i pakken. Dryss litt salt over, og legg over smørret.
Skjær squash og paprika opp i mindre biter, og fordel det rundt i pakken. Avslutt med hvitløkspepper og chiliflager.
Stekes ved 200 grader i rundt 15-20 minutter, sjekk eventuelt underveis.

Skjær sjampinjongen opp i mindre biter, og smelt smørret i en panne. Ha sjampinjongen oppi, dryss over salt og hvitløkspepper, og stek det i rundt 10 minutter på lav varme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...