Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 16. april 2014
Pannestekt laks med blomkålsstappe og persillesky
Ok, dette er kanskje ikke en virkelig flott og luftig blomkålsmos å se på, men sånn det det når jeg er så glad i muskatnøtt som det jeg er. Men på tross av utseende, så smakte det altså veldig godt!
For middag til 2 trenger du:
2 stykke lakseportion
Salt
Pepper
Olje til steking
1 blomkålhode
Revet muskat
Salt
Pepper
1 liten håndfull persille
1-2 dl melk
Start med å skjære blomkålen opp i mindre biter, og kok det mørt i lettsaltet vann. Kokes til den er myk, men ikke smattet. Hell vannet fra, og mos blomkålen med en potetmoser eller gaffel. Smakes til med salt, pepper og muskat.
Stek laksen på en varm panne med litt olje i. Gi dem et par-tre minutter på hver side - og husk å dryss med salt og pepper. Legg laksen til siden, og hell persillen opp i pannen. Hell melken opp i så fort som mulig. La det få et hurtig oppkok for å få litt "fiskesmak" - og server det hele samlet på et par tallerkner!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar