tirsdag den 29. april 2014

Torsk på erteseng med rotfrukter i baconfrakk


Ok, dette var mange og lange ord etter hverandre - men der er altså verdt å lese litt videre på. For det var veldig godt - for å si det mildt!
Torsk er jo en veldig alsidig fisk - og smaker (som alt annet) mye bedre sammen med bacon!

For middag til 2 trenger du:

2 stk torskeloins
Salt
Pepper
Olje til steking

250 g erter
1 fedd hvitløk
0,75 dl vann
Salt
Pepper

2 gulerøtter
1-2 rødbeter
4-6 asparges
1 pakke bacon
Olje
Salt
Pepper

Start med å skjære det grønne opp i mindre rette staver, og samle dem i små bunker. Snurr bacon rundt dem til du er tom for bacon, og fordel resten på en bakepapirkledd langpanne. Altså sammen med dem som er snurret i bacon. Dryss til olje, salt og pepper over, og sett det i ovnen ved 200 grader. Det skal ha rundt 30-40 minutter, til baconet er perfekt!

Ha ertene opp i en gryte med vann og hvitløk, og kok de opp til ertene er myke. Blend det hele med en stavmikser, og smakes til med salt og pepper.

Dryss salt og pepper på torskestykkene, og stek dem et par minutter på hver side i en panne med litt olje i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...