Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 14. april 2014
Stekte karryris med torsk og asparges
Stekt ris må være en av de letteste restemiddagene som finnes, spesielt om man har noe kjøtt eller fisk i kjøleskapet i tillegg. Ellers har det ofte, ihvertfall her i hus, med å finne veien i bakst i stedet. Nå når det allerede var litt karry i risen, og jeg hadde stekt torsk i kjøleskapet, var det ihvertfall ikke langt fra tanke til handling!
For en stor porsjon til en trenger du:
1,5 dl kokt ris
1 stekt torskefilet
Karrykrydder
2 asparges
2 vårløk
2 egg
Fettstoff til steking
Ha litt fettstoff i pannen, og "hell" risen ut over. Slå eggene ut, og bland det godt sammen.
Dryss litt karry over.
I mellomtiden skjærer du opp det grønne, og deler torsken opp i mindre biter. Rør litt rundt i pannen til tider også!
Når egget begynner å sette seg, ha oppi det grønne og torsken, og la det hygge seg et par-fem minutter mere under litt omrøring. Smak deg frem til om du eventuelt skal ha litt mere karry eller fx salt oppi!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar