Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 1. april 2014
En hurtig frokost-kakao
Det er nok ikke noen hemmelighet at jeg er en sukker og sjokoladetroll, for å si det mildt. Men så finnes det heller ikke noe som er særlig mye bedre;o
Sukkeret kan sånn noenlunde "erstattes" med frukt, men sjokolade? Nop!
Dette gir en god og veldig smakfull kopp kaffe, men den er ikke særlig søt - så tilsett det om du ikke kan leve uten!
For en kopp kakao trenger du:
1 ss god kakao
1 ts vanilje
1 ts kokosolje
1/2 dl fløte + evt litt mer som piskes
3 dl kokende vann
Litt revet sjokolade til toppen
Kok vannet opp, og ha kakao, vanilje, kokosolje og fløten opp i en beholder. Hell det kokende vannet over imens du pisker godt, for eksempel med en stavmikser.
Helles over i et glass, og ha litt pisket krem og revet sjokolade på toppen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar