tirsdag den 10. januar 2012

Fine kornknekkebrød

Idag var det en ny oppskrift der skulle prøves av, nemlig;

Fine kornknekkebrød


Dette er noen forholdsvis fine knekkebrød, der inenholder diverese korn/frø.

Finn frem:
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1dl solsikkekjerner
1dl gresskarkjerner
3,5 dl hvetemel
2 dl vann
1,5 dl olje (en nøytral en, for eksempel vindruekjerneolje)
3,5 ts salt

Du starter med å blande alt det tørre godt sammen en i stor bolle.
Når det tørre er godt blandet sammen, tilsetter du vann og olje, og blander det hele sammen.

Finn frem 2 langpanner, og dekk dem med bakepapir.

Fordel deigen i to, og klapp den god og flat over på bakepapirene.

Stekes i ovnen i 15-20 minutter på 220grader.

Om du ønsker fine firkanter i stedet for å bare knekke dem opp i biter når det er avkjølet, så tar du dem ut av oven omtrent halvveis i tiden, og kjører over med en pizza hjul i ønskelig størrelse.


Selv spiser jeg disse med diverser oster, eller bare med smør på:)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...