Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 29. oktober 2013
Havregrøt med linfrø og jordbær
Frokost er virkelig det måltidet hvor jeg er mest uinspireret. Jeg er godt nok blitt bedre til å stå opp om morgenen (i hverdagen... weekend teller ikke!) etter at jeg fikk barn, men det betyr likevel ikke at hjernen fungerer optimalt! Kreativiteten er ihvertfald helt i bund!
For 1 porsjon trenger du:
1,5 dl havregryn
1 ss linfrø
1 liten håndfull jordbær - gjerne fra frost
Vann til det hele er dekket
Evt litt salt
Evt litt sukker
Ha det hele opp i en gryte, og la det koke opp på lav varme. Rør godt underveis, så jordbærene blir godt fordelt.
Når den er ferdigkokt, har du den opp i en tallerken, og topp eventuelt med noen friske bær - om du har
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar