tirsdag den 8. oktober 2013

Spaghetti og kyllinghakk med grønt


Det er godt nok ikke alltid middagen ender som planlagt - og dette var klart et slikt et tilfelle. Egentlig skulle det bli til små kjøttboller, men da kyllinghakket ikke var helt ferdigtint når jeg skulle lage middag, måtte det tenkes i litt andre baner;)
JEG kan ihvertfall IKKE finne ut av å lage kjøttboller av noe som fremdeles er frossent.
Resulatet ble at alle ingrediensene (minus egget) kom opp i en panne, og laget på denne måten. Eller som jeg fikk det presenteret for kjæresten; En dekomponeret (er det egentlig et ord?) kjøttbolle!


For middag for 3 trenger du:

Litt spaghetti - hva dere nå enn spiser.
Salt

400 g kyllinghakk
Salt
Pepper
2 ts dijon sennep
3-4 gulerøtter
1/2 paprika
2 vårløk
1/5 squash
1 kinesisk hvitløk

Start med å sette vann over å koke til pasta, og kok den etter anvisning på pakken.
Ha litt olje på en panne, og ha i kyllinghakket, salt, pepper, dijon sennep og hvitløken - som du grovhakket.
Varm det opp på svak varme, imens du hakker grønnsakene.
Skjær grønnsakene opp i mindre biter, og når kyllingen er ferdigstekt, har du dem opp i pannen. La det steke med i rundt 1 minuter - og det er så det!
Hurtig middag på en helt vanlig tirsdag er ikke galt;)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...