lørdag den 26. oktober 2013

Grillet kylling og en anderledes pastasalat


Pastasalat blir det virkelig spist mye av her i hus - og i virkelig mange forskjellige varianter. Det er dog ikke alle vi er helt enige om - og dette var så en av dem. Jeg syntes den smakte fantastisk, kjæresten rynket litt på nesen, og lillepiken guffet i seg.


For middag for 3-4 trenger du:


3-4 små kyllingbryster
Salt
Pepper

300 g pasta
Saltet vann

2 ss hvit balsamico
Pepper
1 rødløk - i tynne skiver
3 gulerøtter - i tynne biter
1/2 fennikel - i tynne biter
2 røde paprika - i tynne biter
Litt salt


Start med å eventuelt rense kyllingene, og skjære dem over i to. Dryss litt salt og pepper på dem - og så er de klare til å grilles. De skal ha et par minutter på hver side om du deler dem i to.

Kok pastaen i saltet vann etter anvisningen bak på pakken. Hell så vannet fra.

Ha pepper og eddike i en liten panne, og bring det opp i kok. La det koke inn i ca 30 sekunder, og tilsett så rundt 1/2 dl vann og rødløk. La det så dampe i rundt 1 minutter.
Tilsett gulerøtter og fennikel (man kan MEGET gjerne bruke mer fennikel, men jeg bor med 2 stykker der ikke er særlig glad for smaken, så det blir i begrensede mengder her i hus;)) og la det dampe videre i ca 2 minutter. Vend det inn i mellom.
Tilslutt har du i paprika og litt salt, og lar det dampe videre i 1 minutt. Ha eventuelt litt mer vann i om det virker veldig tørt.

Bland pastaen godt sammen med grønnsaksblandingen og server det sammen med den grillede kyllingen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...