Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 5. oktober 2013
Ostetortilla med kylling, grønt og dip
Kjenner dere det, med at man slett ikke *gidder* og handle inn? Men når det har gått en hel uke siden siste gang vi var på butikken, er det jo begrenset hva man har av spennende ting i kjøleskapet.. Menmen, litt fant jeg jo, og kjæresten var ihvertfall positivt overrasket;)
For middag for 3 trenger du:
3 tortillalefser, delt i 2
Cheddar
Mozzarella
2 ss kethcup
1 ss tomatpure
1 ts chilisaus
2-3 kyllingfilet, i biter
Olje
1 ss Tacokrydder
3-4 gulerøtter
1/4 agurk
1/2 paprika
1/5 blomkål
En liten glasskålrest
En dip, for eksempel denne
Start med å tenne ovnen på 200 grader, og rør kethupen hurtig sammen med chilisausen. Smør ketchupblandingen ut over de halverede tortillalefsene, og fordel osten jevnt ut over dem.
Når ovnen er varm, skal de ha mellom 5 og 8 minutter i ovnen, til osten er smeltet.
Skjær kyllingen opp i små tern, og ha det opp i en stekepanne sammen med litt olje. Strø tacokrydder over, og stek til kyllingen er gjennomstekt.
Skrell gulerøttene, og skjær så resten av grønnsakene opp i munnrette biter.
Rør dressingen godt sammen!
Og så er det bare å nyte et hurtig måltid laget på under 20 minutter;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar