Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 16. oktober 2013
Pastasalat med grillet kyllingfilet og friske erter
Grillet kylling er jo så mye bedre enn kylling på pannen, og dette er nok en rett der bare beviser det. I følge med en deilig, hjemmelaget pesto, friske erter og en deilig og sprø frillice salat - MUMS, det er alt jeg kan si;)
For 1 trenger du:
1 kyllingfilet
Salt
Pepper
Pesto, 1-2 ss
1 håndfull kokt, kald pasta
2-3 cherrytomater
5-6 belger friske erter, pillet
Litt frillice salat
Finn frem den kalde pastaen fra kjøleskapet, og rør den godt sammen med pestoen. Skyll grønnsakene, og gjør de så klar. Skjær opp salaten, del tomatene i to og pill ertene. Bland det hele godt sammen.
Dryss litt salt og pepper på kyllingen, og grill den 4-5 minutter på hver side under lokk på grillen, til du har et perfekt, grillet og smakfult stykke kylling!
Etiketter:
Cherrytomat,
Frillice salat,
Friske erter,
Grill,
Kylling,
Pasta,
pepper,
Pesto,
Salat,
salt
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar