Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 3. oktober 2013
Tomatsuppe av tre forskjellige typer tomat og kokt egg
Om høsten og vinteren smaker supper ekstra godt - og jeg er fullstendig overbevist om at det er med på å holde sykdommer unna;)
Denne supper er en smaksbombe av de helt store - når jeg hadde litt av hvert der skulle brukes *nå* - og supplerte bare opp med baislageret!
For middag til 3 trenger du:
1 løk
Rundt 100 gram tomater
1 boks hakket tomat
2-3 ss tomatpure
Evt litt vann
Salt
Pepper
Litt olje
3 egg - kokte
Start med skjære løken opp i mindre biter, og ha den opp i en gryte med litt olje. Svits den lett.
Grovhakk tomatene, og ha det opp i gryten sammen med de andre to typer tomat.
Ha eventuelt litt vann i om det virker tørt - det må du se ann selv.
Smak til med salt og pepper, og blend det fint når det er kokt opp. Kok det hele opp en gang til - og det er så det;)
Eggene koker du bare ved siden av, mine fikk 8 minutter i kokende vann - og det passet meg fint!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar