Om høsten og vinteren smaker supper ekstra godt - og jeg er fullstendig overbevist om at det er med på å holde sykdommer unna;)
Denne supper er en smaksbombe av de helt store - når jeg hadde litt av hvert der skulle brukes *nå* - og supplerte bare opp med baislageret!
For middag til 3 trenger du:
Rundt 100 gram tomater
1 boks hakket tomat
2-3 ss tomatpure
Evt litt vann
Salt
Pepper
Litt olje
3 egg - kokte
Start med skjære løken opp i mindre biter, og ha den opp i en gryte med litt olje. Svits den lett.
Grovhakk tomatene, og ha det opp i gryten sammen med de andre to typer tomat.
Ha eventuelt litt vann i om det virker tørt - det må du se ann selv.
Smak til med salt og pepper, og blend det fint når det er kokt opp. Kok det hele opp en gang til - og det er så det;)
Eggene koker du bare ved siden av, mine fikk 8 minutter i kokende vann - og det passet meg fint!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar