torsdag den 3. oktober 2013

Tomatsuppe av tre forskjellige typer tomat og kokt egg


Om høsten og vinteren smaker supper ekstra godt - og jeg er fullstendig overbevist om at det er med på å holde sykdommer unna;)
Denne supper er en smaksbombe av de helt store - når jeg hadde litt av hvert der skulle brukes *nå* - og supplerte bare opp med baislageret!


For middag til 3 trenger du:

1 løk
Rundt 100 gram tomater
1 boks hakket tomat
2-3 ss tomatpure
Evt litt vann
Salt
Pepper
Litt olje

3 egg - kokte

Start med skjære løken opp i mindre biter, og ha den opp i en gryte med litt olje. Svits den lett.
Grovhakk tomatene, og ha det opp i gryten sammen med de andre to typer tomat.
Ha eventuelt litt vann i om det virker tørt - det må du se ann selv.
Smak til med salt og pepper, og blend det fint når det er kokt opp. Kok det hele opp en gang til - og det er så det;)

Eggene koker du bare ved siden av, mine fikk 8 minutter i kokende vann - og det passet meg fint!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...