tirsdag den 23. april 2013

Spaghetti med ertepure og kylling


Pasta i diverse utgaver er en fast gjenganger i hverdagen her i hus. Kombineret med kylling og et eller annet grønt i en eller annen fasong, blir det hurtig mat på bordet med masser av smak! Denne sausen/pureen ble laget litt for sjov en gang lillepiken gjerne ville ha en grønn saus, og siden da har det været en gjenganger. Det er et eller annet med det søte fra ertene blandet opp med basilikum og hvitløk som gjør den meget fristende!


For 3-4 porsjoner trenger du:
2 kyllingfileter i tern
Olje
Salt
Pepper

Spaghetti eller annen pasta - kokes som du pleier

150 g erter - fra frost
3 fedd hvitløk - grovhakket
Olje
1 neve basilikum
1 dl vann
Salt
Pepper

Start med å skjære kyllingfiltenen opp i mindre tern, ha dem i en varm panne med litt olje i, og steke dem gode og sprøde med litt salt og pepper på.
Ha litt olje i en liten gryte, og ha erter og hvitløk opp i gyten. Svitse det til det hele har falt litt sammen, og hvitløken har blitt god og myk. Ha basilikum og vann oppi, og la det hele koke opp.
Finn stavblenderen frem og blend det hele til en grov pure. Smak til med salt og pepper, og server det hele på en varm tallerken!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...