fredag den 28. februar 2014

Tykk pizza med oksehakk, løk og ananas


Av og til er det en tykkbundet pizza der bare hitter - slik har det ihvertfall vært her i hus de siste par uker! En pizza på deling til oss alle gir jo også betrakelig mindre rester, og det går også hurtigere å lage;)
Når jeg skal lage en tykkbundet pizza, er det som oftest min mor sin "gode gamle" oppskrift jeg tyr til - her dog i halv utgave for å unngå rester;)


For 1 langpannepizza trenger du:

1/2 porsjon av mammas pizzabund
1/2 porsjon tomatsaus
1 pakke oksehakk, stekt (450 gram)
Olje
Salt
Pepper
1 liten løk, i halve skiver
1 liten boks ananas
200 g frisk mozzarella, i klumper
Oregano

Start med å lage deigen etter anvisningen, og la den heve i en times tid.
Fordel pizzasausen over pizza.
Stek oksehakket i litt salt, pepper og olje, og fordel det over pizzaen.
Skjær løket i strimler, og åpne ananasen. Fordel også det ovenpå pizzaen. Topp med mozzarella og dryss oregano ut over det hele.

Stekes ved 200 grader i rundt 30 minutter, men følg med underveis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...