Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 28. februar 2014
Tykk pizza med oksehakk, løk og ananas
Av og til er det en tykkbundet pizza der bare hitter - slik har det ihvertfall vært her i hus de siste par uker! En pizza på deling til oss alle gir jo også betrakelig mindre rester, og det går også hurtigere å lage;)
Når jeg skal lage en tykkbundet pizza, er det som oftest min mor sin "gode gamle" oppskrift jeg tyr til - her dog i halv utgave for å unngå rester;)
For 1 langpannepizza trenger du:
1/2 porsjon av mammas pizzabund
1/2 porsjon tomatsaus
1 pakke oksehakk, stekt (450 gram)
Olje
Salt
Pepper
1 liten løk, i halve skiver
1 liten boks ananas
200 g frisk mozzarella, i klumper
Oregano
Start med å lage deigen etter anvisningen, og la den heve i en times tid.
Fordel pizzasausen over pizza.
Stek oksehakket i litt salt, pepper og olje, og fordel det over pizzaen.
Skjær løket i strimler, og åpne ananasen. Fordel også det ovenpå pizzaen. Topp med mozzarella og dryss oregano ut over det hele.
Stekes ved 200 grader i rundt 30 minutter, men følg med underveis.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar