Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 9. november 2014
Ostepaneret chilisquash med ovnsbakt torsk og røde saker
Mmmmmmm sier jeg bare til dette tilbehøret! Det var godt altså! Dette er nok en rett sommerlig rett, men jeg kunne ikke stå for jordbærene jeg fant i butikken - selv om de omtrent er så langt vekk fra sesongen som de kan det! De var altså gode..
Kombinert med gode, og litt sterke, chilisquash var det en topp topp måltid!
For middag for to trenger du:
2 torskefileter
Litt olivenolje
Litt salt
200 g tomater
200 g jordbær
3/4 squash
1,5 ss sriracha saus
Nok ost i skiver - 4-5 er nok nok
Start med å tenne ovnen på 200g grader, og skjær opp squashen i tynne skiver. Dryss en liten salt på dem, og spre dem ut over en bakepapirkledd langpanne. Fordel osten over squashen, og topp med chilisausen.
Finn frem en plate mer, og legg torskestykkene på den. Dryss litt olivenolje og salt over, og ha begge platene i ovnen. Stekes i rundt 10 minutter, til osten er smeltet, og torsken begynner å "falle" litt fra hverandre.
I mellomtiden skjærer du tomater og jordbær opp i mindre stykker - og server det hele godt blandet på en tallerken!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar