mandag den 24. november 2014

Minipizza av gresskar med feta og rosmarin


Ok - dette var latterlig godt! Denne "oppskriften" (vet ikke om man kan kalle det en faktisk oppskrift, for det er virkelig lett) har floreret rundt på instagram det siste stykke tid etter at Madbanditten postet dem på hjemmesiden hennes i starten av november. Og det forstår jeg godt. Virkelig lett. Virkelig godt. Og ganske så sundt!
Den søte, søte gresskarsmaken kombineret med den salte feta og litt rosmarin.. Mums! Lag den, sier jeg bare. 

 For tilbehør til 3-4 trenger du:

1 butternutsquash, i skiver (stop når du kommer til kjernene)
Litt olivenolje
Litt salt
Litt rosmarin
1-2 ss feta

Start med å tenne ovnen på 200 grader, og skjær gresskaret i skiver. Pensle dem inn med olje, og dryss litt salt og rosmarin på alle sammen.

Gi dem rundt 20-25 minutter i ovnen, til du kan se de er blitt gode å myke. Ta dem ut av ovnen, fordel feta på toppen av dem alle sammen, og sett den inn igjen. Stekes til fetaosten har begynt å få litt farge.

Spises som de er til lunsj, eller server dem som tilbehør til for eksempel fisk, kylling eller okse!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...