Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 9. september 2012
Lange makaroni med en slags fløtetomatsaus og kylling
Så var det igjen kjærestens tur til å lage middag; og når han er i gang med å kokkelere, ender det ofte opp med en eller annen form for pasta. Denne gangen var ikke noe untak! Han hadde funnet en pakke med lange makaroni, lige så lange som spagetti normalt er, så *det* ville ha bare bruke til et eller annet! Dette er så hva han endte opp med (i tillegg til to fornøyde jenter)
For mat til 3-4 stykker trenger du:
Makaroni i de mengder dere spiser
3 kinesiske hvitløk
2 små løk
2 store kyllingfileter
2 håndfuller frisk basilikum
1 boks hakket tomat, drenet
2,5 dl fløte
Et par dråper tabasco
Karry
Det du gjør aller aller først er å helle boksen med tomat over i en sikte, for at den skal kunne drenes litt. ¨
Gå så med hakke løk og hvitløk, så pent som du nå en gang gidder! Del kyllingen opp i litt store terninger.
Finn frem en store stekepande, og ha løk/hvitløk i en den ene siden hvor de svitses, og kyllingen, som nå er drysset med litt salt og pepper til å steke i den anden. Når kyllingen begynner å få en liten skorpe, blander du 1 liten håndfull grovt hakket basilikum.
Når kyllingen er ferdigstekt, heller du den drenede tomaten og fløten over blandingen sammed med et par dråper tabasco og et lille dryss karry.
Kok det hele sammen, og la det småkoke i ca 10 minutter ved lav varme.
Smak det til, og lige før det skal serveres drysser du en hånfull grovt hakket basilikum over.
God søndag!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar