torsdag den 6. september 2012

Brisket-burger



Her i søndags var vi jo ute å spise, som nevnt her, og da nevnte jeg også lige at vi hadde fått en god del kjøtt med hjem. Da jeg heller har postet litt syltedamdam denne uken, hadde jeg jo nesten glemt å poste hva restene ble brukt til!

Vi lagde en enkel burger ut av det, og mm... Det kunne godt spises!

Vi tok litt
Hamburgerbrød // bolle
Brisket rester
Salat
Agurk
Litt ost
En god dæsj med bjørnebærketchup

Burgerbollen kom rett fra fryseren, så den fikk seg et par minutter i ovnen for å tine opp. Det siste minutts tid ble bollen delt i to, og toppen fikk en skive gulost på seg, for lige å smelte inn.
Brisketkjøttet ble lige varmet litt opp i mikroen for å få litt lunk på seg, og så var det bare å samle burgeren!

Litt salat, litt agurk, litt bjørnebærketchup, or det var så det!

En riktig god måte å få brukt opp litt rester på, og slike rester har man jo ikke hver dag;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...