mandag den 17. september 2012

Lun pastasalat med pølse og nektarin


For et stykke tid siden falt jeg over en pastasalat med disse ingrediensene på ganske enkelt, og det slo meg som en riktig god ide! Både kjæresten og lillepiken er veldig glad i pølser, mens jeg selv har et litt mere "meh" forhold til det. Ihvertfall til pølser som ikke kommer fra slakteren.

Det ble godt nok rynket litt på nesa da det fortalte hva vi skulle ha til middag, men de besteme seg for å smake på det begge to. Og jammer om det ikke ble spist opp!

Her slik jeg laget den:
5 pølser
250 g pasta
3 nektariner
2 håndfuller cherrytomater
Pepper
2 ss sweet chili saus
1 liten rødløk
Litt olje

Start med å sette vann over å koke, og kok pasta slik du ellers pleier å gjøre det.
Pølsene deles opp i mindre biter, og stekes godt i litt olje på en varm panne.
Når pastaen er ferdigkokt, skyller du den hurtig i vann for å få det verste stivelse av. Når pølsene er kokt, heller du de over den kokte pastaen.
Hakk en rødløk fint, og hell den over. Skjær nektarinen opp i tynne skiver, og ha dem også over.
Den cherrytomatene i to.
Bland det hele godt sammmen, hell chilisauen over og fordel den godt, og smak til med pepper.

Ha en god mandag!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...