onsdag den 8. februar 2012

Korpsvaffel

Dette er en vaffel jeg vil si jeg har laget litt for mange ganger.. men godt smaker den fordi!
Dette gir ca 2 liter røre!

Finn frem:

4 egg
2,5 dl sukker
1 liter melk
11 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ts kardemomme
100g smeltet (avkjølet) margarin

Start med å piske egg og sukker til du får en fin konsistens, og tilsett melken.
Når det har fått blandet seg godt sammen, sikter du inn hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kardemomme.
Ha i margarinen til slutt!

-og om du har mer røre enn du kan spise i første omgang, kan den fint oppbevares opp til en uke i en lukket beholder i kjøleskaper, eller stek resten litt hardt, så ha du små vaffelkjeks å spise som snack=)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...