Vil dog understreke på forhånd at denne deigen ble en lille smule våt, så vil nok ha litt mer mel/rasp/brød eller mindre vått i neste gang, men det gikk dog godt nok med smaken.
Ikke var redd for å krydre!
Dette er nok til 5 sultne personer.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5anhsactSm4TASQu48uQA2YSXw5CmR4eDcoMkkEeOKU0GSQ19PwK9A5VKkjONseZoyWqUubuUpbB5cYQttfszpRlWp6UzSZZIT48_8QR0_s2WV7sxlpZSVooxowBSE2jnk6-uuF3Xm7YX/s320/Farsbr%C3%B8d.jpg)
- ca 250g oksehakk
- ca 450g svinehakk
- 1 stor løk, revet fint
- 2 kinesiske hvitløk, presset
- Salt
- Pepper
- 1,5 ts Worchestersaus
- 3 piskede egg
- 1 skive brød i terninger(Her vil jeg nok tilsette litt mer neste gang)
- 3 ss mel
- evt litt rasp
- 140g Bacon til å dekke over med (IKKE i deigen!)
Tok å blandet det hele sammen i en stor bolle, til jeg har fått en fin, jevn deig ut av det.
Tok så og smurte en liten form med olivenolje, og la deigen opp i der, samtidig som jeg formet det litt som et brød. (Det var dog en lille smule vanskelig denne gangen da deigen var litt *vel* våt)
Jeg tok så og dekket hele brødet med baconskiver, før jeg satte det inn i en forvarmet ovn ved ca 200 grader.
Det stekte til baconen hadde fått en fin farge, omkring en time, men det er du nødt til å følge med på selv.
Dette ble serveret med kokte poteter, smørdampede erter og brun saus.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar