fredag den 8. juni 2012

Asiatisk inspireret kyllingesuppe med risnudlerVi prøver å bli flinkere til å spise suppe her i hus, og ved å innføre en fast "suppe-mandag" så er man da godt på vei. Får bare se hvor godt det holder!
Denne suppen ble laget da vi hadde besøk fra Norge litt uventet, så maten vi hadde planlagt for to store og en liten, skulle plutselig rekke til to store mer.
Suppe ble løsningen, og kan trygt si det ikke var siste gang jeg lagde denne suppen!

Denne suppen er nok i seg selv til 4, om du vil ha den til å rekke litt mer, serverer du brød til!

300 gram kyllingefilet
1 liter fond
200 gram champignon
2 gulerøtter
3 vårløk
3 hvitløk
1 liten løk
1/2 chili
100 gram risnudler
Salt
Pepper
Olje til steking


Start med å steke kyllingfileten i litt salt og pepper på en stekepande. Når den er ferdig stekt, kutt den opp i mindre biter, og legg den til siden.
Hakk hvitløk og chili meget fint.
Hakk løken opp. Skjær champignongen opp i skiver. Skrell gulerøttene, og skjær dem opp i strimler. Vårløken skjæres også opp i skiver.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.

Start med å svitse chili og hvitløk hurtig i litt olje. TIlsett løken. Ha oppi kraften, og la den koke opp. I mellomtiden svitser du champignon og gulerøtter hurtig på stekepanden.

Når hønsekraften er kokt opp, tilsetter du kyllingen, champignon, nudler (de skulle være ferdigkokt og skylt på dette tidspunktet) gulerøtter og vårløk, og server! Gjerne med litt godt brød til!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...