Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 18. juni 2012
Rabarbragrøt med jordbær
Nok en klassiker her i hus. Meg og lillepiken spiser den masse, og til og med kjæresten smaker engang iblant!
Forholdvis simpel, tilsett litt mer jordbær, og du har typisk dansk rødgrød!
Men, over til oppskrift!
500 gram rabarbra
150 gram jordbær
8,5 dl vann
4 ss sukker
1 ts vaniljearoma/1 vaniljestang
Start med å kutte rabarbra og jorbær oppi passende biter, fyll på med resten, og kok det sakte opp under godt med omrøring. Hold eventuelt tilbake med litt sukker, da 4 ss blir forholsvis søtt!
Når du er sulten nok, og syntes konsistensen er fin, er det bare å servere opp! (Eventuelt vente til den er kald om du heller vi ha den det!)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar