tirsdag den 26. juni 2012

Kaldhevet pizza med durum - 3 forskjellige toppinger


Pizza, tomatsauser og toppinger er vi allitd på jakt etter, og vi kommer nærmere og nærmere hver eneste gang! Da vi ikke kunne bestemme oss for hva vi ville ha på pizzaen, ble det enige om at vi laget 4 pizzaer i stedet, en felles, og 1 hver. Og tror vi alle ble fornøyde med resultatet!


Deigen:
250 gram hvetemel
250 gram durummel
25 gram gjær
2 ss olivenolje
1 ts salt

Bland det hele godt sammen, og sett det på kjøl i en times tid. Deigen skal være fint hevet innen den tid! Den blir dog en lille smule klissete, men den kan fint arbeides med. For å gjøre den lettere, kan du helle litt durummel på bordet, da det gir litt motstand. Del den i 4 lige store deler, kjevle den ut, og legg dem over på et bakepapir. Ovnen varmes opp til 220 grader men en plate i bunden a ovnen. Når den er klar til å stekes, har du bare pizza med bakepapir inn i ovnen og over på den gode og varme platen. Dette er med på å å gi en sprød bund, også selv om du ikke har en pizzasten til ovnen.
Stekes i ca 10 minutter, til osten er smeltet fint utover.


Tomatsausen;
1 boks hakket tomat
1 ss sukker
1 ss sitronsaft
1 ts chiliflager
1 ts balsamico
Salt
Pepper
Oregano

Miks det hele sammen med stavblenderen, og den er klar til bruk!

Pizzaene der ble laget denen gangen var;

Pizza med tomatsaus, stekt bacon, oliven og mozerella
Pizza med tomatsaus, oksecuvette, paprika og mozerella
Lillepikens; Tomatsaus, paprika og mozerella.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...