Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 1. juni 2012
Sammenrørt tunfisk"mousse"
Dette skulle igrunnen bli til tunmousse, men idet jeg ikke fikk til konsistensen helt denne gangen, kan jeg ikke tillate meg å kalle det det. Det smakte dog riktig deilig fordi;)
For en liten porsjon:
1/2 boks tunfisk i vann
2 ts rømme
4 ts smør, gjerne blødt
1,5 ts sitronsaft
Salt
Pepper
Evt bland litt mais eller erter i for en litt tyggemotstand og farger.
Rør det hele godt sammen til alt er blandet sammen til en stor og god masse, og sett på kjøl.
Nytes på en skive brød, gjerne med litt reker som "topping"
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar