Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 30. april 2014
Frisk salat med egg og varmrøyka laks
En virkelig frisk salat - og veldig sommerlig. Selv om innholdet kanskje ikke skriker og roper av sommer, så er fargene med til å gjøre det hele for meg. Og så får jeg masser av min elskede laks. Win-win med andre ord.
For en pent stor og mettene porsjon:
2-3-4 blader hjertesalat
2-3 små tomater
2 kokte egg
50-60 g varmrøyka laks
1/4 agurk
1 vårløk
Evt: dressing
Start med å koke og avkjøle eggene om det ikke er gjort, før du går igang med å hakke resten av salaten. Skjær det hele opp i mundrette biter, og fordel på en tallerken. Nytes, gjerne i solen;)
Etiketter:
Agurk,
Egg,
Hjertesalat,
Salat,
Tomat,
Varmrøket laks,
Vårløk
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar