torsdag den 14. november 2013

Roastbeefsandwich med emmentaler


Så i forbindelse med at det ble bagt boller, ble middagen også sandwich;) Det er som oftest det det ender med når det er nybakt brød her i hus!


For en stor roastbeefsandwich trenger du:

1 stor bolle
3 tynne skiver med roastbeef
1/2 ss mayo
1-2 ts pepperrot
2-3 salatblader
Litt emmentaler ost
1 ss ristet løk


Om du husker det litt tidligere enn meg, så bland majones og pepperrot sammen. Det gjær det litt lettere å fordele det utover - hvis ikke gjør du slik som dette:
Del bollen i to, og smør majones (med pepprrot;)) ut over bollen, på begge halvdeler. Om du ikke blandet pepperroten inn i majonesen, drysser du den over. Fordel litt salatblader i bunden, og legg roastbeefen på toppen. Ha litt emmentaler ovenpå, og topp det hele med ristet løk. Helt til slutt legger du den siste bollen på, helt på toppen;)



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...