fredag den 22. november 2013

Salatpizza med fenalår og pære


Fredag og pizza - det hører som nevnt tidlgiere veldig godt sammen her i hus! Perfekt og knapt så grisete sofamat er heller ikke å forakte når vi hygger med film i sofane!
Når der i tillegg kommer besøk fra Norge med fenalår, er jeg veldig vanskelig å stoppe.. Jeg skulle virkelig ønske vi hadde plass her hjemme til et riktig lår, og ikke bare skiveskåret. Selv om skiveskåret så klart er bedre enn INGEN fenalår!


For 2 store og tynne pizzaer trenger du:

Pizzabund
Tomatsaus
300 g frisk mozzarella

Fenalår - så mye som du nå spiser
1-2 pærer
Babyspinat
Løk - finhakket
Salt
Pepper

Start med å lage pizzabunden etter oppskriften, og tomatsausen.
Rull deigen ut til to store og flate pizzaer. Fordel så tomatsausen over.
Fordel mozzarellaosten i tynne skiver eller klumper på de to pizzaene, og stek i ovnen ved 250 grader i en 7-9 minutter.

Når pizzaen kommer ut av ovnen, fordeler du babyspinat, finhakket løk, pære i strimler og fenalår på pizzaene. Topp med litt friskkvernet salt og pepper.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...