Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 17. november 2013
Snostenger med parmesan, basilikum og soltørret tomat
En god liten brødhapser kan, ihvertfall her hjemme, redde den mest kjedelige suppe. Så hva gjør man når man vet det er suppe på menyen i morgen, og vet at man ikke helt gidder å spise det samme tilbehøret, igjen igjen? Så lager man da bare noe nytt;) Og med et glass soltørrede tomater i kjøleskapet, og en parmesan og basilikum i fryseren, var jeg ikke særlig i tvil om hva jeg skulle lage!
For et brett med snobrød trenger du:
275 g hvetemel
1,75 dl vann
25 g gjær
Salt
50 g parmesan, revet
30 g frisk basilikum, hakket
40 g soltørret tomat, hakket
Start med å lage en deig av hvetemel, vann, gjær og salt. La den heve i en time.
Bland parmesan, basilikum og tomat godt sammen, og elt det godt inn i deigen. Forme lange "baner" av deig som du så snurrer litt for at de skal få den finne snurren på seg.
La den så etterheven i 15-30 minutter.
Stekes ved 250 grader i 10-15 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar