mandag den 3. marts 2014

Grønnsakspasta med kylling i tomatfløteost


Med en halv pakke Philadelphia i igjen i kjøleskapet etter vi laget brownien, skulle den jo brukes opp! Resultatet ble en deilig og smakfull pasta (eller grønnsaks"pasta" om du ikke kan spise riktig pasta) med en flott og fargerik saus med bacon, tomater og svinekjøtt!
Helt klart verdt å lage igjen!
For middag til 4 trenger du:

Nok pasta - kokes etter anvisning på pakken

250 g svinekjøtt i strimler
1 pk bacon, 140 g, i strimler
1 løk
1 kinesisk hvitløk
4 store sjampinjonger, i skiver
100 g philadelphia, eller annen neutral smøreost
1 boks cherrytomater
Salt
Pepper

 Start med å skjære bacon og svinekjøtt opp i mindre biter, og stek dem i et par omganger. Start med baconet, og legg det til sides når det er ferdigstekt. Gjør det samme med svinekjøttet.

Skjær løk, hvitløk og sjampinjong opp i mindre biter, og svits det videre på pannen. Tilsett eventuelt litt mer olje om det ikke er nok fett igjen fra baconet. Når du har stekt i et par minutter, heller du kjøtt, bacon, philadelphia og cherrytomater oppi, og lar det koke opp.

Smakes til med salt og pepper.
Jeg valgte å servere det med gulerøtte og squash i strimler, mens de andre i hus der kan tåle pasta fikk en omgang med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...