tirsdag den 25. marts 2014

Wrap med asiatisk svinekjøtt


Mm... Hurtig og VIRKELIG lett middag idag. Men det var godt. Kanskje litt i sterkeste laget for en på 4 år, men vi andre to var fornøyd. Men så er det også lenge siden vi faktisk har funnet en chili med litt futt i. Og jeg skal love for at det var futt i denne;)
Oppskriften er funnet i ICAs Glad i Mat - og er helt klart en vinner!

For middag til 3 trenger du:

3 tomater
1 liten løk
1 rød chili
Litt sitronsaft
1 ss olivenolje
Litt koriander (krydder)

1 pakke tortillalefser

500 g svinekjøtt i strimler/tern
2-3 ts olje til steking
2-3 cm frisk ingefær, revet
4 ss soya
3 ss søt chilisaus
Salt
Pepper

Creme Fraiche

Start med å grovhakke tomater, løk og chili, og rør det godt sammen. Hell olivenolje, koriander og sitronsaft over, og bland det hele godt sammen.
Stek kjøttet i oljen, rundt 5 minutter. Hell over revet ingefær, soya og chilisaus, og smak til med salt og pepper. La det stå på pannen 1-2 minutter mer, men det er så også det.

Serveres på varme tortillaer med litt creme fraiche eller rømme til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...