Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 18. august 2012
Tortillawrap med kylling og pestoost
Her for et par uker siden leste jeg om en ny Pesto-Ruccola Ost i Magasined Mad! 06/2012, så det måtte jeg jo få prøvet ut på et tidspunkt. I bladet hadde viste de frem flere måter den kunne bli brukt på, blant annet i en tortillalefse (med diverse annet fyll jeg ikke helt følte for å prøve meg på like med det samme, men likevel).
Anledningen bød seg så frem da vi hadde besøk fra Norge, og ikke helt følte for å bruke den lille tiden vi hadde sammen med å kokkelere for mye; så det ble fint og enkelt!
Du trenger:
Tortillalefser
Kyllingfilet, stekt med olje, salt, pepper
Pesto-ost
Løk
Tomat
Salat
Start med å kytte kyllingen opp i mindre biter, enten i tern eller i strimler, og stek den godt i olje, salt og pepper. Legg den så til sides for å kjøle litt av.
Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken. Bruk mer enn gjerne grove lefser istedet for lyse, tror bare det blir enda bedre av det!
Skyll salaten, og skjær opp tomater
og løk
og finn frem pesto-osten.
Smør godt med ost på tortillalefsa, legg litt salatblader, kylling, tomat og løk på, rull den godt sammen, og server!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar