Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 25. juli 2013
Grillet banan med sjokolade og blåbær
Denne retten som dessert har vi spist så lenge jeg kan huske - dog som oftest på bål og ikke grill. Og det har helt klart vært "favorittgrille" - for hva kan det gå galt med sjokolade OG banan. Topp det hele med blåbær, og jeg er i himmelen. Seriøst. HIMMELEN. Det smaker bare altfor godt;)
For dessert for 2 trenger du:
2 bananer
8-10 ruter melkesjokolade
20 blåbær
Litt folie
Start med å skjære bananen opp , men ikke helt igjennom. Bananen skal fremdeles være lukket i bunden;)
Brekk av sjokoladen, og stapp den ned i bananen. Legg bananen i et stykke folie - da det kan godt på hull på den, og legg den på en varm grill - gjerne med lokk på.
Grilles i 10 minutter (den kan saktens lages i ovn også, 200 grader, ca 10 minutter), eller til sjokoladen er smeltet og bananen god og myk. Stapp blåbærene nedi, og finn frem en skje - og nyt desserten!
Etiketter:
Banan,
Blåbær,
Dessert,
Grill,
Melkesjokolade
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar